Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به برگزاری مراسم ۱۳ آبان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" در مدارس استان گفت: در این روز مراسم ویژه‌ای با رعایت پروتکل بهداشتی در نقاط مختلف بوشهر برگزار می‌‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، علی موحدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران و با گرامیداشت یاد و خاطره 111 معلم و 471 دانش آموز شهید استان بوشهر و با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید فعالیت‌ها در بستر شبکه مجازی شاد و شتاب است اظهار داشت: فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و تربیتی امسال در بستر شبکه شاد طراحی و اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فعالیت پرورشی دانش آموزان در بستر شبکه شاد عملیاتی شده است گفت: طرح‌های ویژه ابتکاری در استان بوشهر طراحی و اجرایی شده که دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی و ایجاد قرارگاه فرهنگی و تربیتی از آن جمله است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر یکی از محصولات نهایی نظام تعلیم و تربیت را تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: برای تحقق این مهم یک‌هزار امتیاز درنظر گرفته شده که شناسایی، انتخاب و معرفی دانش آموزان در این عرصه در سطح منطقه، شهرستان و استان مورد توجه قرار دارد.

موحدی، با بیان اینکه هدایت دانش آموزان به سمت مطالبه‌گری اجتماعی یکی از اهداف تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی است تصریح کرد: این دانش آموزان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در مدارس و خارج از فضای آموزشی به مطالبه‌گری اجتماعی در مجرای قانونی با هماهنگی مدرسه می‌پردازند.

وی، با بیان اینکه این مهم همه فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی، علمی، ابتکاری، خلاقیت‌ها و اجتماعی در بر دارد افزود: این فعالیت‌ها پس از بررسی مستندات، دانش آموزان به مرحله منطقه‌ای، شهرستانی و استانی راه می‌یابند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از ایجاد قرارگاه فرهنگی و تربیتی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا از بخش‌ها، معاونت‌ها و طرح‌های فرهنگی 100 دستگاه اجرایی استان بوشهر در حوزه‌های گوناگون استفاده می‌شود.

موحدی با اشاره به تشکلات دانش آموزی افزود: طرح بعدی، تقویت تشکلات دانش آموزی است که همه نهادهای این حوزه شامل بسیج و سازمان دانش آموزی، هلال احمر، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در بر می‌گیرد و مأموریت‌های سازمانی مشخص و تعیین می‌شود.

وی، به فعالیت‌های بخش قرآن، عترت و نماز دانش آموزی پرداخت و بیان کرد: سال قبل در مسابقات قرآنی 2 هزار دانش آموز و معلم از طریق فضای مجازی در مسابقات قرآنی شرکت کردند که 15 مقام کشوری حاصل آن بود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از برگزاری بیست و نهمین دوره اجلاس سراسری نماز خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا فراخوان بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان ” پیوند نماز ، خانه ، مدرسه و مسجد ”رونمایی شد.

موحدی با اشاره به فعالیت 21 مرکز علمی قرآنی در استان بوشهر گفت: در این مراکز برنامه‌های روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، تفسیر و حفظ قرآن کریم مورد توجه قرار دارد که سال گذشته 21 هزار دانش آموز در این کلاس‌ها شرکت کردند و بانک اطلاعاتی آنان تشکیل شده است.

وی، با بیان اینکه 1400 مربی، معاون پرورشی و مشاور فرهنگی اجتماعی در مدارس فعالیت می‌کنند افزود: در راستای برگزاری جشنواره الگوی برتر تدریس درس تفکر، سبک زندگی و تجارب 1700 دانش آموز شرکت کردند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به مشاوران فرهنگی مذهبی مدارس تصریح کرد: 200 روحانی در مدارس به عنوان مشاوران فرهنگی مذهبی دانش آموزان با هماهنگی حوزه علمیه استان بوشهر تعیین شده‌اند که از طریق فضاهای مجازی و حقیقی این امور دانش آموزان مورد توجه و پیگیری قرار می‌دهند.

موحدی افزود:برای ارائه مشاوره فرهنگی، دینی و مذهبی دانش‌آموزان 200 روحانی با هماهنگی حوزه‌های علمیه استان بوشهر  فعالیت می‌کنند.

وی، از همکاری پلیس و آموزش و پرورش برای مراقبت از دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی خبر داد و بیان کرد: در این راستا تفاهم‌نامه‌ معاون اجتماعی نیروی انتظامی و آموزش و پرورش استان بوشهر با هدف کمک به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی منعقد شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه بخش مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان به معاونت پرورشی و فرهنگی منتقل شده از برگزاری جشنواره نوجوان سالم خبر داد و افزود: در این جشنواره 5 هزار و 700 دانش آموز استان بوشهر شرکت کردند که 120 دانش آموز برتر استانی و 30 نفر برتر کشوری شدند.

موحدی با اشاره به اجرای طرح یاری‌گران زندگی در مدارس تصریح کرد: طرح یاری‌گران زندگی و شکل گیری کانون یاریگران زندگی در مدارس گام مهمی در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر محسوب می‌شود که در این زمینه 1.3 میلیارد ریال  تجهیزات لازم به یکی از  شهرهای شمالی استان بوشهر برای مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی ارائه شد.

وی، با اشاره به اجرای طرح اوقات فراغت دانش آموزان با حضور 13 هزار دانش آموز در تابستان گذشته گفت: در برگزاری مسابقات فرهنگی 111 هزار دانش آموز استان بوشهر شرکت کردند که 141 نفر آنان به مرحله کشور راه یافتند و 36 نفر دارای رتبه برتر شدند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر پرسش مهر 20 و کسب رتبه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در این زمینه 4 رتبه کشوری از آن فرهنگیان و دانش آموزان استان بوشهر شد.

موحدی با اشاره به برگزاری جشنواره علمدار با محوریت شهید سلیمانی افزود: جشنواره فرهنگی و هنری علمدار، در راستای گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت در شبکه‌های اجتماعی برگزار و نفرات برتر معرفی شدند.

وی، معرفی اسوه ایثار، اخلاص و عمل برای نسل جوان و نوجوان کشور و صیانت از میراث ارزشمند شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان مکتب درس‌آموز را از اهداف برگزاری جشنواره علمدار  دانست.

مراسم یوم‌الله 13 آبان در سراسر استان بوشهر برگزار می‌شود بوشهر| 60 هزار نفر نیروی پرورشی‌ در حوزه مقابله با آسیب‌های دانش‌آموزان فعالیت می‌کنند مشاور وزیر آموزش و پرورش در بوشهر: تربیت در ساحت‌های شش‌گانه رویکرد اصلی سند تحول است

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از برگزاری مراسم 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خبر داد و تأکید کرد: در این روز مراسم ویژه‌ای در نقاط مختلف استان بوشهر با رعایت پروتکل بهداشتی با جهت‌دهی ترویج فرهنگ استکبارستیزی در بین دانش آموزان برگزار می‌شود.

موحدی، نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس، تجمع دانش آموزان در میدان رئیسعلی دلواری با رعایت پروتکل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را از جمله برنامه 13 آبان دانست.

انتهای پیام/190

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان بوشهر موحدی با اشاره آسیب های اجتماعی برگزاری جشنواره رعایت پروتکل هزار دانش آموز دانش آموزان دانش آموزی شرکت کردند فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان