Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز دانش‌آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه سنگ تمام گذاشتند و با حضور پرشورو خلق ابتکارات متعدد، به مستکبران نشان دادند که همواره در مقابل آنها خواهند ایستاد و دیوارهای تحریم را فرو می‌ریزند.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، امروز ۱۳ آبان ماه است؛ روزی که در تقویم کشور نوشته شده است: « تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام(۱۳۵۸ هجری شمسی)، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ـ روز دانش‌آموز».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

13 آبان، یادآور سه رویداد مهم در سه برهه حساس از تاریخ انقلاب اسلامی ایران است؛ این سه رویداد مهم شامل «سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه (13 آبان سال 1343 هجری شمسی)»، «کشتار دانش آموزان توسط رژیم پهلوی (13 آبان 1357 -روز دانش آموز)» و «حرکت انقلابی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران توسط دانشجویان پیرو خط امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران» است.

امروز نیز دانش‌آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه سنگ تمام گذاشتند و با ابتکارات متعددی به مستکبران نشان دادند که همواره در مقابل آنها خواهند ایستاد و دیوارهای تحریم را هم می‌ریزند.

تشکل‌های دانش‌آموزی با غرفه‌های رنگارنگ و برنامه‌های مختلف، دانش‌آموزان شرکت کننده در راهپیمایی را دعوت به حضور می‌کنند؛ مسابقات دارت و نقاشی، برپایی نمایشگاه و اجرای نمایش از جمله این اقدامات است.

محمد حسین علیپور مسئول غرفه‌ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهر تهران است که می‌گوید: مسابقه دارت برای دانش‌آموزان جذاب است که با پرتاب دارت به چهره سردمداران استکبار در غرفه پویش «پنبه‌دانه و تورقوزآباد» برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در غرفه «چرا مرگ بر آمریکا؟» هم به برپایی نمایشگاهی از اقدامات ظالمانه آمریکا در اقصی نقاط جهان اقدام کردیم تا دانش‌آموزان با جنایت‌های آمریکا آشنا شوند.

علیپور اضافه کرد: همچنین ما تئاتری با موضوع «نفتی نشی» به اجرا در آوردیم که مورد استقبال دانش‌آموزان زیادی قرار گرفت.

کم‌کم جمعیت در حال کم شدن است، چشمم به دو دانش‌آموز دارای نیازهای ویژه مجتمع آموزشی کوشا می‌افتد؛ دو دانش‌آموز که روی ویلچر نشسته‌اند؛ روی ویلچرهایشان نوشته است «من یک پیشتازهستم از مجتمع استثنایی کوشا» و در ادامه این متن، افتخارات این ۲ دانش‌آموز نقش بسته است.

«برتری در رشته احکام، در حفظ قرآن، رشته ورزشی بوچیا و شطرنج» بخشی از رتبه‌های کسب شده این دانش‌آموزان در مسابقات است.

نگین عسگری دانش‌آموز مجتمع استثنایی دخترانه کوشا واقع در منطقه ۱۶ گفت: ما امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت کردیم تا بگوییم معلولیت دلیل نمی‌شود که از کشورمان دفاع نکنیم.

وی ادامه داد: حمایت ما با عقل و کارهایی است که در کشورمان انجام می‌دهیم؛ به عنوان مثال حضور معلولان و درخشیدن آنها را در پارالمپیک ببینید؛ معلولیت محدودیت نیست 

زهرا فراهانی، دانش‌آموز دیگر این مدرسه اظهار کرد: ما آمدیم به تمام ملت‌ها و به ویژه مستکبران بفهمانیم که ما معلولان می توانیم پشتیبان کشور باشیم؛ ما نماینده بچه‌ها هستیم که نتوانستند به دلیل شرایط جسمی در راهپیمایی شرکت کنند اما پشت انقلاب هستند؛ شعار ما «دانش، تلاش و توکل» است.

امروز دانش‌آموزان و دانشجویان بار دیگر ثابت کردند که پای کشورشان ایستادند و اجازه نمی‌دهند کشورشان در معرض تهدیدهای دشمنان و مستکبران، ذره‌ای نگرانی به خود راه دهد. 

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا دانش آموزان راهپیمایی یوم الله 13 آبان يوم الله 13 آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مشارکت دانش آموز آباده‌ای در طرح وارنیش فلوراید تراپی
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۸ گروه کالایی در سال ۱۴۰۳+ جزییات
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد